Iskoristi napravljene templejte u Excel-u

Ništa nije bolje nego kada sebi možete da uštedite vreme. U Excel – u to možete da učinite uz korišćenje predefinisanih templejta, a možete da napravite i svoj. 

Gde se oni nalaze?

Pre nego što kreirate novi file imate ponuđene već napravljene templejte. Neke od kategorija su:

·        Business
·         Personal
·         Budgets  
 

Business

U okviru ove kategorije možete pronaći templejte za izveštaje, pravljenje faktura, marketing planiranje ili bilo koji drugi tip planiranja, pravljenje SWOT analiza, templejt za praćenje troškova po ABC metodi, checklist-a za Business plan i još mnogo toga. Postoje i templejti za neke od finansijskih izveštaja kao što je: bilans stanja i bilans uspeha.

Personal

Ovde zaista možete da pronađete puno toga. Postoje i templejti za praćenje nekih aspekata života za koje možda nikada ne biste vi sami pravili. Na primer: planer za praćenje ušteđevine, checklist-e za putovanja, nedeljni planer za pravljnje obroka, raspored časova, praćenje težine tokom dijete, šećer u krvi, pritiska i još puno toga.

Budgets

Dakle, za razne tipove budžeta ovde možete da pronađete… Od pravljenja budžeta za putovanja, venačanja, renoviranje kuće preko vođenja ličnih finansija do planiranja budžeta za razne događaje.

 

Odakle možete da preuzmete gotove templejte?

Ovo je sajt gde apsolutno možete da pronađete mnogo templejta. Neke od kategorija su: kalendari, praćenje zaliha, fakture, project management, finansijski izveštaji i mnogo toga.

Ovde možete da pronađete templejte za Dashboard-ove koji prate: ključne indikatore performansi (KPI), prodaju, project management, product metrics i portfolio projekata.

 
Iskoristi napravljene templejte u Excel-u

Leave a Reply

Scroll to top